WERKMANN D.O.O. je tvrtka specijalizirana za kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Uspješno posluje od 1993. godine i stekli su brojne zadovoljne klijente koji cijene profesionalnost i kvalitetu njihovih usluga.

Pravi su izbor za:

  • Kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge
  • Vođenje poslovnih knjiga
  • Obračun poreza,obračun doprinosa i plaća
  • Usluge revizije financijskih izvještaja

WERKMANN D.O.O. je profesionalna tvrtka koja svakom klijentu pristupa s posebnom pažnjom kako bi pratili sve poslovne transakcije i ukazali na upravljanje prihodima i troškovima te na taj način pomogli klijentu da ostvari što veću poslovnu korist. Tvrtka osigurava ispravnost, točnost i ažurnost u vođenju poslovnih knjiga, sukladno važećim propisima Republike Hrvatske. Tvrtku čine obrazovane, informirane i stručne računovođe za vođenje svih vrsta poslovnih, poreznih i računovodstvenih evidencija.

WERKMANN D.O.O. ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga.

Tvrtka WERKMANN D.O.O.  orijentirana je na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

07:00 - 15:00h

Utorak

07:00 - 15:00h

Srijeda

07:00 - 15:00h

Četvrtak

07:00 - 15:00h

Petak

07:00 - 15:00h

Subota

-

Nedjelja

-

Contact Owner

Ostali podatci

Kontakt osoba

Eduard Werkmann

OIB

18830752007

Osnovano

1993

Naše usluge

Kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge, vođenje poslovnih knjiga, obračun poreza, obračun doprinosa i plaća, usluge revizije financijskih izvještaja

Tržište gdje posluje

Osijek, Osječko-baranjska županija, Hrvatska

Radno vrijeme

Pon - Pet od 7:00 - 15:00h